Nieuwsbrief Augustus

 


Circulariteit, daar draait Circular Cycling om. In deze nieuwsbrief meer achtergrond en een topfiets in de aanbieding

Circulair ondernemen

De afgelopen tijd hebben we diverse circulaire ondernemingen gezien en cirulaire ondernemers gesproken. Onze vloer is een circulair pilot project. De losse tegels zijn niet verlijmd zoals normaal gebeurt, maar zo gemonteerd dat ze weer eenvoudig los te halen zijn. Zo kan de vloer gemakkelijk op een andere plek worden hergebruikt en hoeft hij niet voortijdig op de afvalberg te eindigen. Ook drinken we duurzame koffie van Bundles (betalen per kopje zonder eigenaar te zijn van het apparaat) en Moyee (Fair Chain coffee). 

TOUR
CIRCULAIR

Rij jij ook mee?

Op vrijdag 14 september zullen wij meerijden met Tour Circular. Een fietstocht met als doel om circulaire onderdemers met elkaar in contact te brengen, en het publiek weer met deze ondernemers.
Na de rit klimmen wij op de zeepkist om  kort te vertellen over de avonturen van Circular Cycling.
Onze fietsspullen liggen al klaar.

Ben jij er ook bij? Inschrijven kan via deze link.

 

De GIBO

voorgesteld door Matthijs 

Onze witte fietsen in de spotlights

Circular Cycling frame – Dessert Falcon

Iedere UpCycle is een unieke refurbished racefiets. De lak op sommige frames  komt niet door onze quality control heen, terwijl het frame zelf nog top is. Wij laten deze frames opnieuw spuiten, zodat het frame een unieke uitstraling krijgt en er weer uit ziet ‘als nieuw’. Op deze frames staat natuurlijk ook ons logo, zodat jij en anderen nog beter kunnen zien dat het een UpCycle gaat. De Desert Falcon hieronder is een grote jongen, 64cm!
Klik hier om nog meer foto’s van deze UpCycle te zien.

Sale – Snow White

Snow White is in de aanbieding van 1799 euro voor slechts 1299 euro!

Met deze lichtgewicht Trek Madone  (7,2 kilo), afgemonteerd met een Dura Ace groep inclusief wielen kan elke renner goed voor de dag komen.

Green Oil

 

Je ketting en lagers onderhouden zonder vervuilende chemische middelen? Het kan met GreenOil producten! Je kunt deze sinds kort in onze webshop bestellen.
De Dry Chain Wax, Wet Lube, Ecogrease en Green Cleaner zijn gemaakt van natuurlijke producten en biologisch afbreekbaar. Beter voor jou en voor de wegen en paden waar je over heen rijdt!

Onderdelen inleveren

 

Heb jij nog racefiets-onderdelen in jouw schuur of op zolder liggen waar je niks meer mee gaat doen? Wij zijn er erg blij mee! Van nieuwe onderdelen kunnen wij weer nieuwe UpCycles bouwen. Zo worden de spullen niet vroegtijdig vernietigd. Klik hier om ze aan te bieden of stuur een mail naar info@circularcycling.nl